Desperta els teus sentits i no et deixes res per provar. Al bar de la plaça del poble o al millor restaurant, ací degustaràs autèntica cuina mediterrànea.

Junt amb el paisatge i la naturalesa, la gastronomia és un altre dels grans atractius per al visitant que s'acoste a la Vall de Pop. Una excel·lent varietat de receptes que van des dels plats de sabor local i rural preparats amb productes de la terra fins a la gastronomia aportada pels diferents immigrants que al llarg de la història es van assentar en la Vall i que han aportat productes tan variats com els embotits d'arrels baleàriques o el cous-cous del nord d'África.

Entre els plats més coneguts estan el espencat, les coques, els minxos, les pilotes de dacsa, l'arròs amb fesols, l'arròs amb caragols i naps, els grinyons, la borreta de melva, el putxero amb pilotes, el mullador amb bull i el cous-cous.

Hi ha també més de deu tipus d'embotits diferents i la seua presència és molt important en algun dels plats tradicionals, com l'àrròs al forn.

No cal perdre l'oportunitat de degustar l'ametla, present en moltes de les postres i dolços tradicionals: flams, bescuits, pastissets..., la mel, que manté l'aroma de les flors d'estes muntanyes a la primavera, la pansa, que podem veure assecar al sol, o la mistela, licor dolç típic de la zona.

 

Restaurants

Bars i Tapes

x