-12 2ª Marxa Senderista Carrascar de Parcent - Vall de Pop

Prepara't per a viure l'aventura del Carrascar de Parcent

2ª Marxa Senderista Carrascar de Parcent

Més informació

Hora: 08:00

Zona: Parcent

15/04/2018 /

Prepara't per a viure l'aventura del Carrascar de Parcent

L'Ajuntament de Parcent organitza la I Marxa Senderista #Carrascar de Parcent que se celebrarà a Parcent el dia 15 d'Abril.

L'ascens a la Serra del Carrascar de Parcent ofereix unes vistes impressionants de la Vall de Pop. La seua altura i desnivell permet fins i tot la pràctica de parapent en el seu vessant nord. La Serra presenta una vegetació rica i diversa, amb representació de diferents tipus de matoll mediterrani, com els matolls de les zones més seques i assolellades, amb predomini d'estepes i argelagues entre altres arbustos autòctons.

L'eixida de la Marxa està prevista a les 08'00 del matí en el Carrer de L'era.

La ruta: S'eixirà de la població de Parcent, ascendirem per una forta pendent denominada Camí de les voltes aquest tram acaba en el mirador i un panell que permet interpretar el paisatge de la Vall de Pop. La pista contínua fins a una caseta forestal i a partir d'aquest punt prendrem la senda per la cresta de la Serra del Carrascar. Una eixida molt muntanyenca i amb paisatges espectaculars.

Et proposem que faces un Tour virtual per la ruta

Per a participar cal inscriure's fins al 12 d'abril.

El preu és de 5€ per persona. El pagament es realitzarà ingressant en el següent número de compte: ES67 0081 1151 1700 0101 2207. És necessari presentar el resguard de l'ingrés abans de l'eixida.

El pagament suposa la inscripció i l'acceptació de les bases de l'esdeveniment esportiu que s'han de consultar ací.

La inscripció inclou: Segur i un menjar típic Arròs amb fesols i naps" amenitzada per Oscar DJ. Obsequi conmemoratiu fins esgotar existencies

Dificultat: mitja
Distància: 14,5 Km
Punt de trobada: Carrer L'era
Desnivell 770 m
Descarrega't el fullet de la ruta
Descarrega't el cartell anunciador

x