Alcalalí li dóna la benvinguda a la primavera amb un cicle de rutes guiades.

Cicle de rutes guiades a la primavera a Alcalalí: abril, maig i juny

Més informació

Hora: Sense especificar

Zona: Alcalali

08/04/2018 al 30/06/2018 /

Alcalalí li dóna la benvinguda a la primavera amb un cicle de rutes guiades.

Al llarg dels mesos d'abril, maig i juny es realitzarà una sèrie de rutes guiades per la partida de Mosquera (Alcalalí). Els participants tindran l'oportunitat de conéixer millor l'entorn de la Vall de Pop, des de les muntanyes que formen el paisatge i la seua història fins a les delicades flors que creixen a la primavera.

És una activitat gratuïta apta a partir dels 4 anys. Les primeres tres rutes tindran lloc els diumenges 8, 15 i 29 d'abril. Tindran una durada aproximada entre dues i tres hores. Per a participar es requereix inscripció prèvia al correu inscripcioruta@gmail.com; cada assistent comptarà amb segur. Es contactarà als inscrits per a proporcionar-los l'hora i el lloc de trobada. Les places són limitades, ja que l'objectiu de la ruta és conscienciar sobre el respecte al medi ambient en la Marina Alta.

Durant l'activitat s'oferirà una breu explicació, especialment sobre la fauna i la flora. Les protagonistes de la temporada són les orquídies silvestres. A través de la interpretació ambiental de la guia, i gràcies al material gràfic explicatiu, s'ensenyarà a identificar i reconéixer els tipus d'orquídies de la nostra zona. Aquestes flors posseeixen un conjunt de substàncies que provoquen el seu ràpid ennegriment i putrefacció, per la qual cosa cal evitar arrancar-les del seu entorn.


Segueix-nos en Facebook per a mantenir-te informat de les pròximes visites interpretades a la naturalesa, així com dels possibles canvis sotmesos a les condicions meteorològiques

x