-8 Obert termini d'inscripció Festival de curtmetratge "Curt al Pap" 2018 a Parcent - Vall de Pop

Parcent un poble de pel·lícula

Obert termini d'inscripció Festival de curtmetratge "Curt al Pap" 2018 a Parcent

Més informació

Hora: Sense especificar

Zona: Parcent

20/08/2018 al 27/09/2018 /

Parcent un poble de pel·lícula

S'OBRI EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER A la 10ª EDICIÓ


• Des d'ahir 20 d'agost s'obri el termini per a inscriure curts per a la 10ª edició de *Curt al *pap. El termini acabarà com a màxim el 27 de setembre de 2018, tenint en compte que:

• La data límit s'avançarà en el moment en què siga inscrit el curt nombre 180. El termini es tancarà l'endemà passat d'aqueixa data, acceptant-se els curts l'encuny dels quals de correus/missatgeria o presentació en www.clickforfestivals.com/curt-al-pap demostre que han sigut enviats en aquest nou termini. El dia de la inscripció 180 s'anunciarà en la pàgina web www.curtalpap.org/novedades/ , www.curtalpap.org/plazo-de-inscripcion/ i en www.clickforfestivals.com/curt-al-pap i començarà a explicar el termini de dos dies a partir de l'endemà.


• Els curts enviats després de la nova data però rebuts abans de la data inicial seran inscrits en l'edició següent, sempre que complisquen la resta de bases.

• Cada cert temps anirà publicant-se i actualitzant-se el llistat de curts rebuts en https://curtalpap.wordpress.com/cortos-recibidos/

 

Per a mes informació faça click açi

(El cartell  de l'esdeveniment es publicarà mes endavant)

x