-5 Mercat de la terra a Xaló, Fem Oli - Vall de Pop

Productes de la terra, de proximitat i directament al consumidor

Productes de la terra, de proximitat i directament al consumidor

Mercat de la terra a Xaló, Fem Oli

Més informació

Hora: 09:00

Zona: Xaló

03/11/2018 /

Productes de la terra, de proximitat i directament al consumidor

L'Oli és un dels aliments més sans i coneguts mundialment , a Xaló inaugurem el mes de Novembre , dedicant el Mercat de la Terra , a l'elaboració del conegut com a "Or Líquid". Locals i visitants podran participar del procés d'elaboració de l'oli amb activitats com el premsatge de l'oliva, tast d'olis  o teatre infantil
El Mercat de la Terra torna a Xaló aquest Novembre  per a aprendre  i gaudir d'un dels fruits que es cultiven per  aquesta vall , l'oliva. Xaló convida a locals i turistes a participar en una edició del mercat de la terra carregada d'activitats per a conéixer més de prop i gaudir de la història i patrimoni culturals del poble Xaloner. Aquest mercat de la terra oferirà un passeig per la tradició i essència olivarera  de Xalo i presentarà, al costat d'activitats tradicionals com per exemple el premsatge de l'oliva , un tast d'olis , a més d'actuacions musicals i teatre infantil .

Aquesta és la  programació del dissabte 3 de Novembre
11:30h Primera premsada d'olives per a fer oli
12:00h Introducció al tast d'olives. El circuit de les olives
12:00h Teatre infantil: La Bella espavilada(Teatreres pel món)

Durant tot el matí gaudirem de Música en Directe

Història del Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra es va crear fa 5 anys per a incentivar el comerç local tradicional i de qualitat, i compta amb més de 40 llocs centrats en l'agricultura ecològica i en productes tradicionals de la terra. A més del tradicional Mercat de productes de proximitat i directament al consumidor, els matins estan amenitzats per activitats lúdiques per a tots els públics.
El *Mercat se celebra el primer dissabte de cada mes en el Pla de la Séquia.Cartell Mercat de la Terra

x